Close

Nieuwsbrief 02

Nieuwsbrief 02 Nieuwsbrief 02 Nieuwsbrief 02 Nieuwsbrief 02 Nieuwsbrief 02

03/12/2017 By In Dutch, News

Nieuwsbrief 02 : 03-12-2017

Vorige maand startte de crowdfunding campagne voor Uni. Voor dit project probeer ik 10000 euro te verzamelen om de druk van het boek te financieren. Op dit ogenblik staat de teller op een bescheiden 380 euro, maar een dergelijk project heeft tijd nodig om tot bij mensen te raken en te groeien. De voorbije weken ben ik druk bezig geweest het boek te promoten, zodat mensen de kans krijgen om kennis te maken met het materiaal. 

Gedurende die tijd waren er twee vragen die geregeld terugkeerden : ‘10000 euro is veel geld voor slechts 1000 boeken’ en ‘waarom probeer je geen online winkel zoals Bol of Amazon, of een uitgever?’ Beide vragen kan ik eenvoudig beantwoorden. 

10 000 euro is inderdaad veel geld, maar hou er wel rekening mee dat het boek 400 blz full color telt. Wat de druk relatief duur maakt, is het feit dat ik kwalitatief, milieuvriendelijk en gestreken papier nodig heb om goede drukresultaten te krijgen. Daarnaast is het boek op gulden snede formaat, een niet-standaard formaat. All die elementen beïnvloeden de drukprijs.

Op dit moment kan ik nog niet verkopen via Bol of Amazon, daarvoor heb ik een fysieke kopie nodig die naar klanten wereldwijd verstuurd kan worden. Van zodra ik over een bescheiden stock beschik, kan ik via dergelijke stores verkopen. Het zelf uitgeven is een bewuste keuze, het is mijn aanvoelen dat ik het eerst via deze weg dien te proberen alvorens het via een erkende uitgeverij te proberen.

Ik zou het appreciëren indien jullie die boodschap willen doorsturen naar zoveel mensen als mogelijk, samen met jullie kan ik deze droom realiseren.

Geometrie

Als je naar de beschrijving van het boek kijkt, ontdek je vaak de term geometrie. Mensen zeggen dan vaak : ‘Ik heb geen affiniteit met geometrie’ of ‘dat zal ongetwijfeld veel te moeilijk zijn voor mij…’ 

Ten eerste, geometrie is iets dat zo natuurlijk is als de lucht die we inademen. Kijk rondom jou, alles heeft een vorm en is dus geometrie. We leven in een geometrische realiteit. Dat is iets waarvan we ons vaak niet bewust zijn. Je kijkt rondom en definieert dingen als een stoel, een lamp, een auto, een film, kunst, … Als je naar de vorm kijkt,  zal je ontdekken dat het geometrie is. 

Geometrie rijkt verder dan wiskundige formules of goniometrische vormen. Het is niet exclusief voorbehouden voor geleerde personen. Geometrie is toegankelijk voor iedereen. Het is een frequentie, net zoals Licht of Geluid. 

Ik gebruik het om bepaalde aspecten te visualiseren… Ik wil dit graag duidelijk maken aan de hand van een voorbeeld.

Onze maatschappij houdt ervan om alles te ordenen, om ons in een box te zetten. Iedereen dient in een wel omschreven categorie te vallen. Als je daar niet binnen past, ben je een uitzondering, een buitenbeentje. Ik vergelijk die denkwijze met de kubus van Metatron, een samengaan van 5 geometrische vormen. In de huidige context is hij gedefinieerd als een kubus. Observeer de rechter figuur.

Voel ze… Ervaar jij ook de spanning in die geometrie? Hoe gestresseerd die aanvoelt?

Natural Metatron

Original Metatron

Stel je nu voor hoe je die doos openmaakt… 

Plots springen er enkele vormen uit, ze herordenen zichzelf volgens natuurlijke wetmatigheden. Hierdoor krijg je een totaal andere vorm, met dezelfde elementen. De doos is verdwenen, net zoals de spanning. Een simpele actie zoals het openen van een doos heeft de mogelijkheid om een frequentie totaal te veranderen.

Dat is essentieel voor mij… Voel de originele Metatron en vergelijk die met de tweede vorm, de natuurlijke Metatron. Ze bevatten identieke vormen (5 geometrische figuren) totaal verschillend geordend. Hierdoor wijzigt de geometrie volledig, evenals de frequentie. 

Daarom ben ik ervan overtuigd dat geometrie tot iedereen spreekt. Het spreekt luider als levende materie dan als een wiskundige formule.

Wie ben ik? 

Hier vertel ik iets over mezelf, mijn reizen of de evolutie van het boek :

Uni is volledig geschreven gedurende mijn wereldreis. De inspiratie begon in het Altai gebergte in Mongolië. De rest van het verhaal ontspon zich in Zuid-Amerika. De blauwdruk van elk hoofdstuk is geschreven in een totaal verschillende geografische energie. 

Aisha is mijn alter ego, zij worstelt met dezelfde onderwerpen als ikzelf and samen met haar ontvouwt het pad zich. Haar groei stelt me in staat zelf verder te groeien.

  Ik heb voor een vrouwelijk karakter gekozen om een zekere balans te vinden. Dank zij Aisha kreeg ik meer toegang tot mijn vrouwelijke zijde.

  In het boek vervang ik de woorden male / female en man / woman door masculine / feminine en werman / wimman. Dit is een weloverwogen keuze, omdat ik female ervaar als een afleiding van male, net zoals woman een afgeleide is van man. Om beide energie volledig in balans te brengen, diende ik andere woorden te gebruiken. Masculine / feminine is volkomen logisch. Met de termen werman / wimman keer ik terug naar de middeleeuwse terminologie.

  De druk van Uni  visualiseert mijn innerlijke groei. Het toont mijn kracht om dingen vorm te geven in de materiële wereld. 

HeartDive

Ik gebruik dit symbool voor HeartDive. Als je het meer in detail bekijkt, zie je dat het een samensmelten is van twee vormen. 

Het eerste deel is de harmonieuze vortex, , die ik besproken heb in mijn vorige nieuwsbrief. In HeartDive symboliseert hij de oneindigheid waarin we allen verbonden zijn om onze dromen vorm te geven. We hebben altijd de keuze uit een  aantal mogelijkheden. is een belangrijk onderdeel van m’n werk, door met de gulden snede te werken wil ik jou hiervan een diepgaande ervaring aanreiken.

Het tweede gedeelte van het symbool is een messcherp lemmet. Het symboliseert het snijden door alles, vooral door jezelf! Als je groeit is het nodig dat je jezelf laag per laag opent. Groeien vraagt je kritisch naar jezelf te kijken en elk deel van jezelf te omarmen. 

DURF JEZELF TE ZIJN is wat het omvat.

Als je beide delen samenvoegt, krijg je de boodschap dat je terugkeert naar  door jezelf tot in je diepste kern te openen. Het symboliseert tegelijk hoe we allen groeien vanuit diezelfde  in ONSZELF, in wie we werkelijk zijn. 

Uni

enkele impressies uit het boek…

Copyright © 2017 HeartDive, All rights reserved.
 
Mailing address :
*bart@heartdive.com*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

< >