Close

Nieuwsbrief 01

Nieuwsbrief 01 Nieuwsbrief 01 Nieuwsbrief 01 Nieuwsbrief 01 Nieuwsbrief 01

19/10/2017 By In Dutch, News

Nieuwsbrief 01 : 27-10-2017

Na een lange voorbereiding heb ik eindelijk het punt bereikt waarop het Licht mag schijnen op elk aspect van mijn werk. Ik ben verheugd dit moment eindelijk te kunnen aankondigen. Het was een zeer intense tocht, die elke stap meer dan waard was.

Vele aspecten smelten samen, als onderdeel van een vernuftige puzzel. Vanaf nu wordt die puzzel een co-creatie met talloze authentieke mensen rondom mij. Het doel van HeartDive is jou bewust te maken van je hart en alle co-creatieve aspecten die het bezit. Die verbinding vernieuwen laat je toe dromen te realiseren.

Engels is gekozen als voertaal, omwille van zijn specifieke frequentie en het brede bereik. De Playgrounds zullen in twee talen gegeven worden, afhankelijk van de locatie. De nieuwsbrief is standaard tweetalig.

Ik heb de vrijheid genomen om verschillende mensen uit m’n adresboek toe te voegen aan de initiële mailing lijst. Voel je vrij deze nieuwsbrief te verspreiden naar iedereen die interesse kan hebben.

In- en uitschrijven kan eenvoudig via mijn website.

Het is mijn intentie om maandelijks een nieuwe brief te sturen, waarin ik jullie op de hoogte hou van nieuwe projecten, de crowdfunding campagne en veel meer.

Crowdfunding campagne : Uni

Ik heb 4 jaar intens aan dit boek gewerkt… De volledige kladversie werd geschreven tijdens mijn wereldreis. Het Altai gebergte in Mongolië vormde de aanzet voor mijn inspiratie, dewelke zich nadien verder ontplooide op stap doorheen Zuid-Amerika. Het jaar na de reis gebruikte ik om de figuren te tekenen en te integreren in het boek. In het derde jaar werd de tekst grondig nagelezen, met een vlotte, aangename leesstijl tot doel. Rond die tijd introduceerde ik ook de grafische aanpak van InDesign. Het laatste jaar diende om alles te finaliseren en de campagne op te zetten.

Mijn hoofddoel is de geprinte versie van het boek – Uni – te realiseren. Daarvoor heb ik minimaal 10000€ nodig. Dit budget laat me toe de druk te financieren en een fractie van het lay-out werk.

Hiervoor roep ik jullie allen op om de boodschap te verspreiden. Met jullie hulp kunnen we mijn droom co-creëren.

Laat Uni ons allen verbinden in dat doel.

Wie ben ik? 

Hier vertel ik kort enkele zaken over mezelf of mijn reizen :

 ik ben een bouwkundig ingenieur, die aan infrastructuurprojecten werkt (tunnels, bruggen, sluizen,…)

 een andere manier van horen zette me aan om binnenin naar mezelf op zoek te gaan

 geometrie en mathemagica zorgden voor een doorbraak op mijn innerlijke zoektocht

 het mystieke combineren met ingenieursinzichten bepalen mijn evolutiepad

 mystieke wetenschap is veel belangrijker dan de meesten willen geloven, ik wil dit gebied verder uitdiepen met HeartDive.

Vortex –

disharmonieuze, eenrichting vortex : orkaan

harmonieuze, tweerichtingsvortex : melkweg

Als je doorheen mijn werk gaat, zal je  vaak tegenkomen. Ik gebruik het als een visuele voorstelling van oneindigheid. Voor mij heeft symbooltaal een diepe, gelaagde frequentie, die geen enkel woord ooit kan bereiken.

Die gelaagdheid geldt ook voor mij. Toen ik  introduceerde, betekende het oneindig en oneindigheid. De voorbije maanden transformeerde dit, en kwam de betekenis van vortex erbij.

De originele betekenis blijft behouden, terwijl een nieuwe laag zichtbaar wordt. Deze verdiept het geheel.

Observeer , het bevat tegelijk een beweging zowel in wijzerzin als tegenwijzerzin. Dit is cruciaal voor een harmonieus vortex systeem! Als je een van beide bewegingen verwijdert, krijg je een tornado…

Uni

impressies uit het boek…

Copyright © 2017 HeartDive, All rights reserved.
 
Mailing address :
*bart@heartdive.com*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

< >