Close

Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03 Nieuwsbrief 03 Nieuwsbrief 03 Nieuwsbrief 03 Nieuwsbrief 03

01/01/2018 By In Dutch, News

Nieuwsbrief 03 : 01-01-2018

Terwijl de deur van 2017 dichtgaat, ronden we vele ervaringen af. We ronden een cyclus af.  Tegelijkertijd gaat de deur van 2018 open, een deur die vele schatten verbergt.

Mijn nieuwjaarswensen voor ieder van jullie zijn : laat Licht en Liefde jullie pad verlichten, zodat je de kracht krijgt om jouw doel te bereiken en het leven te leven waarvan je droomt.

Om het met de woorden van Aisha te zeggen : YOU shape your BE-YOU-tiful YOUniverse…

Als ik rondom mij kijk, voel ik dat het tijd is om alles wat verspreid ligt, opnieuw te verenigen. Tijdens onze devolutie van Mens naar mens begonnen we alles te verdelen en daar zijn we nog steeds mee bezig. Op die manier verliezen we zicht op het geheel. Die actie zorgt ervoor dat we vergeten wie we zijn en waarom we hier zijn… Het is die sterke verdeling die onze huidige technocratie creëert, waarin we afgescheiden zijn van onze ware Bron, zowel innerlijk als uiterlijk. Daardoor worden gevoelens van eenzaamheid, afhankelijkheid en angst gevoed. We sluiten onszelf op in een doos. 

Misschien vraag je je af wat het verschil is tussen Mens (Man) en mens (human)… Human komt van het Latijnse woord – humanus – wat getemd, geciviliseerd betekent. Mens (Man) definieert het menselijke ras, niet een mannelijk persoon. In deze context is een mens een getemde Mens, een mens die zijn verbinding met de Bron vergeten is.

De Mens verloor zijn kracht toen hij mens werd!

Als je terug Mens wil worden, dien je het geheel te herinneren. Her-inner je verbinding met de Bron, een verbinding die nooit verbroken is, enkel vergeten. Dit is onze natuurlijke staat van zijn, in volledige verbinding met de Natuur en onszelf. We dienen opnieuw de verantwoordelijkheid te nemen voor onze daden en levens. Het is tijd om ons er aan te herinneren dat er een wolf schuilt in ieder van ons, die zijn eigen weg kiest. We zijn geen schapen die blindelings een herder volgen. Door orders op te volgen verlies je jezelf. 

Ik wens dat ieder van ons zich die verbinding met de Bron opnieuw mag herinneren. 

Laat ons samenwerken om dit doel te bereiken. 

Roots Return

Why questioning yourself ?
Remember the God you are
So others can do the same …
Contagious illuminated

We are powerful beyond measure !
Deep inside everyone knows
Now the time has come to shine your light
Recognise and accept the longing and turn on the switch …

See the light
See the brightness of life
In and out, up and down, everywhere
Beyond duality
Endless respect and gratitude
Manifested by Love.

gedicht van Keymaya (geïnspireerd op ‘Return to Love’ van Marianne Williamson)

Geometrie 

In mijn vorige nieuwsbrief vertelde ik dat geometrie een frequentie is, iets dat je kan voelen en ervaren. Mijn nieuwjaarsboodschap óm terug jouw eigen kapitein te worden en je verantwoordelijkheid op te nemen’ kan ervaren worden in een specifieke geometrische vorm. 

Daarvoor verwijs ik terug naar het gedeelte over geometrie uit mijn vorige nieuwsbrief, waar ik de Originele Metatron en de Natuurlijke Metatron beschreven heb. De Originele Metatron visualiseert hoe we opgesloten zitten in een vorm die te klein is om ons te bevatten. We voelen ons gestresst en samengeperst in iets dat we niet zijn. Niettegenstaande vertelt men ons dat dit onze natuurlijke staat van zijn is. Toen ik de eerste maal de Originele Metatron in 3D ervaarde, voelde ik me geagiteerd door deze vorm. Het voelde alsof ik in een psychische gevangenis werd opgesloten. Eentje waar ik uit diende te breken… 

octaëder – kubus – stertetraëder – dodecaëder – icosaëder – rhombidron

Door te werken met de vormen die in de Metatron verborgen zitten (octaëder, kubus, stertetraëder, dodecaëder en icosaëder) startte ik het proces van mezelf te bevrijden. Dit proces leidde me naar de Natuurlijke Metatron, waarin de vormen meer ruimte krijgen. Deze vorm voelde veel beter aan voor mij, veel vrijer. 

Tenslotte realiseerde ik mij dat er nog minstens een vorm diende toegevoegd te worden, de gouden rhombhedron. Die vorm is een samensmelten van de dodecaëder en de icosaëder. Hij vormt een verbinding, een co-operatie. Al die vormen samen resulteren in de frequentie waarover ik vertel. Die vorm heeft geen specifieke naam meer, het is een andere frequentie (een boventoon) van de Natuurlijke Metatron. Die boventoon visualiseert de boodschap. 

Originele Metatron – Naturlijke Metatron – Gouden Rombhedron

Voel hoe die frequentie de boodschap ‘door je eigen kapitein te worden en door je verantwoordelijkheid terug op te nemen, kom je in harmonie met de Bron. Samen met de Bron kan je al jouw dromen co-creëeren’ uitstraalt. 

Deze 3D vormen zullen weldra als 3D prints in de webshop beschikbaar worden. Hou de shop dus in het oog. 

Crowdfund update

Voor sommige mensen is het niet volledig duidelijk wat mijn doel van de crowdfunding is. In feite is het geen echte crowdfunding, maar eerder een voorverkoop van Uni. Mensen die geïnteresseerd zijn in een gedrukte versie van het boek kunnen die versie bestellen en betalen. Van zodra ik het benodigde bedrag van 10000 euro verzameld heb, laat ik het drukken en ontvang je een versie. 

De e-book versie (in pdf) is wel al beschikbaar in de webshop. Bijkomend is er tevens een combo van boek en e-book. Het e-book kan reeds gekocht worden en is dan ook onmiddellijk te downloaden. De gedrukte versie wordt verstuurd eens die gedrukt is. 

Initieel had ik gehoopt mijn doelstelling voor de druk eind 2017 te bereiken, maar op dit ogenblik is er slechts 450 euro beschikbaar, waardoor ik de campagne dien verder te zetten.

Als je graag een gedrukte versie wil bestellen, maar die liever nog niet betaalt omwille van de onzekere leveringsdatum, stuur mij gerust een mail via het contactformulier op mijn website.  Ik zal jouw gegevens dan verzamelen en van zodra ik voldoende inschrijvers heb voor een druk, zal ik je een betalingsuitnodiging sturen. 

Ik sta tevens open voor een deal met mensen die de druk willen sponsoren. Contacteer mij zodat we een deal kunnen afsluiten die goed voelt voor ons beiden.

Mijn hoofddoel is het boek te drukken en het te delen met de wereld. Ik investeerde reeds 8000 euro aan fotomateriaal, lay-out werk, tekeningen, publiciteit en een website met webshop. Ik heb geen mogelijkheid om nog eens 10000 euro te investeren voor de druk. Daarvoor doe ik beroep op jullie bereidwillige medewerking. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit doel gerealiseerd kan worden in 2018.

Als jullie de boodschap willen doorsturen naar zoveel mogelijk mensen, dan stijgen mijn kansen op de benodigde budgetten en hebben jullie weldra een kans om het boek te ontvangen. 

Uni

impressies uit het boek…

Copyright © 2017 HeartDive, All rights reserved.
 
Mailing address :
*bart@heartdive.com*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Share: Twitter | Facebook | Google+ | Pinterest

>